28. studenoga 2017.

Vegetarijanska prehrana

Vegetarijanska prehrana  koja se dijeli na par skupina, uobičajena i u svijetu., a sve se više konzumira i kod nas.
Mi pripremamo obroke za dvije grupe konzumenata i to za:  VEGETARIJANCE i VEGANE.

 Ona može  biti bitna iz dva razloga, i to jedan način kao svakodnevni vid prehrane a drugi za pročišćavanja organizma od normalne prehrane. Naš pogon pripremnice obroka i na tom polju već duži niz godina usavršava svoje recepture i hranu za gore navedeno, te je  izvršio sve potrebne radnje vezane za donesene propise i osposobljeni smo za rad po njima. Implementiran je HACCP sustav (praćenje i kontrola kritičnih točaka u proizvodnji i pripremi hrane, kao i kontrola kvalitete i slijednosti sastavnica koje koristimo u proizvodnji i pripremi hrane).

U tijeku su radnje i pripreme tvrtke za dobivanje certifikata ISO 9001, bez kojeg se u sklopu Europske unije, također neće moći više konkurirati na tržištu. Ekipirali smo se sa novim mladim kadrovima i ostavili dobre stare iskusne majstore kuhinje. Sa tako sastavljenom ekipom, gdje je dobar spoj mladosti i novih ideja sa iskustvom i velikim znanjem na polju pripreme hrane, te dvoje vrlo eminentnih stručnjaka na polju zdrave prehrane i nutricionizma, smatramo se potpuno doraslim za postavljene zadaće.

Kako je sve više osoba koja iz svojih osobnih, zdravstvenih  ili drugih razloga su izbacili iz svoje prehrane meso i mesne proizvode, te sve većom potražnjom za takvom vrstom hrane, mi smo jednostavno odgovorili sa našom ponudom VEGETARIJANSKE PREHRANE.

Naš stručni tim sastavljen od dva vanjska suradnika, voditelja pripremnice obroka i šefa kuhinje, za svaki tjedan sastavlja novi jelovnik. On se bazira isključivo na trenutno najbolje i najkvalitetnije namirnice koje se mogu nabaviti za taj period  kada se pripremaju jela, sa posebnom pažnjom i niz paralelnih ispitivanja na nutritivnu uravnoteženost prije samog stavljanja jela na jelovnike za konzumaciju.

Jelovnike sastavljamo prema programu zdravstvene zaštite i pravilne prehrane, koji točno propisuje nutritivne i sve druge vrijednosti obroka, kao i sve ostale parametre vezane za prehranu određenog tipa konzumenata za koje mi pripremamo hranu.

CJENIK obroka uspjeli smo prilagoditi vremenu u kojem živimo, a da nismo ništa dirali u kvalitetu, količinu i nutritivnu vrijednost hrane. Ponosni smo i sretni da smo u tome uspjeli.

Ukoliko ste u našoj ponudi uvidjeli interes, ili imate još nekih pitanja, obratite nam se svojim upitima, bit će nam čast i zadovoljstvo biti Vama na usluzi.

UGOVARANJE  I SKLAPANJE UGOVORA ZA VAŠU USTANOVU
Postupak za sklapanje Ugovora o poslovnoj suradnji je slijedeći:
–  Javite se nama telefonom ili ,bolje, elektronskom poštom, sa jednim općim upitom.
–  Upit treba sadržavati broj korisnika i vrstu usluge prehrane, te  način distribucije hrane ( u termo posudama za hranu sa Vašom podjelom u Vašem prostoru za podjelu hrane ili pakiranu u nepovratnu catering ambalažu).
–  Adresu odnosno sjedište poslovne jedinice gdje bi se hrana trebala dostavljati.
–  Ime i prezime odgovorne osobe te broj telefona i naziv elektronske pošte na koju šaljemo ponudu.
– Ukoliko Vam je naša ponuda prihvatljiva onda slijedi daljnji postupak, a koji je opet vezan za niže navedeno.
Sve gore navedeno potrebno je napraviti kako bi ev. buduća poslovna suradnja tekla onako kako to treba biti i prema Zakonskim propisima, tako i našom  dobrom praksom, kao uvjeti koji su vrlo bitni za dobru poslovnu suradnju.

Kako smo tijekom proteklih 25 godina iskustva stekli  dugogodišnje zadovoljne poslovne partnere, i zajedno činimo jednu veliku obitelj ,pa možemo slobodno reći i prijatelje, još smo više uvjereni da se naš pošten odnos prema našem partneru i vrlo profesionalan pristup svojoj struci isplati i na zadovoljstvo i ponos je svima.

U bliskoj budućnosti se nadamo povećanju te sretne i zadovoljne obitelji, sa još čvrstih poslovnih dugotrajnih veza na obostranu korist i zadovoljstvo.
Pogled na našu referentnu listu govori dosta toga o nama, a Vama preporučam da se uvjerite sami u sve gore navedeno.

Unaprijed zahvaljujemo na vremenu i pažnji posvećenoj našim stranicama i srdačno Vas pozdravljamo.

Pripremnica obroka zdrave hrane  “Dobra Kuhinja”

VAGETARIJANCI

PRIMJER-VEGANSKE-PONUDE-HRANE