25. rujna 2017.

O nama

Kao mlada obiteljska tvrtka, koja je nastavila sa dugogodišnjim mukotrpnim radom obrta roditelja, preuzeli smo na sebe zalog i obavezu da nastavimo sa istim žarom i načinom pripreme hrane.

Sva naša ponuda hrane temelji se na biranim namirnicama kontroliranog podrijetla i kakvoće, sa prirodnim začinima , a bez dodavanja umjetnih aroma, konzervansa i slično, isključivo po znanim i provjerenim starim recepturama, prilagođenim novoj tehnologiji pripreme hrane, prema određenim potrebama po vrstama potreba ponude hrane.

Slobodni smo reći, da sve gore navedeno ima smisla i garanciju kroz strukturu zaposlenika i osoba koje upravljaju proizvodnjom, a koji se sastoje od pomno biranih ljudi koji su se dokazali i pokazali kao znalci u svom poslu i zaljubljenici u njega.

Pogledom na našu referentnu stranicu možete zaključiti da poslujemo sa ozbiljnim kućama i pojedincima , te vidjeti tko nam ukazuje svoje povjerenje. Nama je to velika čast, ali i obveza koju vrlo rado i sa zadovoljstvom prihvaćamo.

Odlika naše ponude,  moramo ovdje naglasiti,  temelji  se na pomno biranim, ispitanim i dobro provjerenim namirnicama, koja moraju biti u suglasju sa jelima, prema svom sadržaju i sastavnicama .

Prije  odabira menija, odnosno jela , koja se stavljaju na ponudu, vrši se par paralelnih analiza i kontrola koje su vezane za  recepturu i nutritivne vrijednosti za određenu vrstu ponude.

Također je bitno, da gotovo svu našu ponudu temeljimo na dobro poznatim starim recepturama u kojima se priprema   hrane vrši na način da svaki segment u pripremi hrane ima svoju proceduru sa polaganim  i za tu namirnicu najprimjernijim načinom završavanja jela, a da opet mogu podnijeti pripremu na novim tehnologijama pripreme hrane.
Sve to još jednom govori da u tehnološkom  procesu  ne koristimo  štetne načine pripreme ili krivu obradu namirnica , a koji se danas primjenjuju u modernim kuhinjskim recepturama radi što brže pripreme jela uz što manji gubitak vremena.

Dugogodišnjom i obiteljskom tradicijom, sa stalnim adekvatno kvalificiranim osobljem, kao i sa stalnom naobrazbom kod novih tehnologija ili nutricionističkim spoznajama, usavršavamo se i učimo taj zanat.  Po svemu sudeći učit ćemo cijeli život, koliko je to odgovoran  dugačak put vezan za hranu.

Mi smo se odlučili za sasvim drugačiji vid ponude koja je po nama, daleko fleksibilnija i pruža više mogućnosti  izbora, količina izabranih jela  i sami si mogu formirati cijenu koju smatraju primjerenom  platiti, a da imaju sve ono što oni  očekuju  od cateringa.

Naša poslovna politika i cilj je vrlo jednostavan, a izrađen iz dosadašnjeg iskustva, i bazira se na  realnosti koja nam govori da smo svi jedna velika obitelj, koja treba jedan drugog i biti svima na radost i korist. Nadamo se da će te i Vi postati dio te naše velike i zadovoljne obitelji.

HrvatskiEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol