25. rujna 2017.

O nama

 

Mi smo mlada obiteljska tvrtka, koja je nastavila dugogodišnju tradiciju naših roditelja. Bavimo se pripremom hrane po tradicionalnim receptima prilagođenim novoj tehnologiji.

Sva naša ponuda temelji se na biranim namirnicama kontroliranog podrijetla i kakvoće, sa prirodnim začinima bez dodavanja umjetnih aroma, konzervansa, bojila i slično.

Naša ponuda temelji se na nutritivno vrijednim obrocima, ispitanim i dobro provjerenim namirnicama koje su sukladne jelima prema svom sadržaju i sastavu.

Također je bitno naglasiti da svu našu ponudu temeljimo na dobro poznatim starim recepturama u kojima se priprema hrane vrši na način da svaki segment u pripremi hrane ima svoju proceduru obrade namirnice.

Sve to još jednom govori da u tehnološkom procesu ne koristimo štetne načine pripreme ili krivu obradu namirnica jer želimo sačuvati kvalitete i nutritivne vrijednosti određene namirnice i samim time kvalitetu kompletnog obroka.

Naša poslovna politika i cilj je vrlo jednostavan, bazira se na zadovoljstvu korisnika naših usluga i nas  kao jedne velike obitelji u skladu i zajednici.

 Nadamo se da ćete i Vi postati dio naše velike i zadovoljne obitelji.