25. rujna 2017.

Ponuda

ULASKOM U EUROPSKU UNIJU DOŠLO JE DO NIZA NOVIH PROPISA , PRAVILNIKA, PA I NOVIH ZAKONA. REZULTAT GORE NAVEDENOG JE, ZAKON O HRANI I PRAVILNIK O HRANI, KOJI SU NA SNAZI VEĆ DUŽE VRIJEME, SA STALNOM NADOGRADNJOM ODREĐENIM ZAKONSKIM AKTIMA.

Naš pogon pripremnice obroka izvršio je sve potrebne radnje vezane za gore izrečene propise i osposobljeni smo za rad po njima. Implementiran je HACCP sustav (praćenje i kontrola kritičnih točaka u proizvodnji i pripremi hrane, kao i kontrola kvalitete i slijednosti sastavnica koje koristimo u proizvodnji i pripremi hrane).

U tijeku su radnje i pripreme tvrtke za dobivanje certifikata ISO 9001, bez kojeg se u sklopu Europske unije, također neće moći više konkurirati na tržištu. Ekipirali smo se sa novim mladim kadrovima i ostavili dobre stare iskusne majstore kuhinje. Sa tako sastavljenom ekipom, gdje je dobar spoj mladosti i novih ideja sa iskustvom i velikim znanjem na polju pripreme hrane, smatramo se potpuno doraslim za postavljene zadaće.

CJENIK toplih obroka uspjeli smo napraviti primjerenog današnjem vremenu u kojem živimo, a da nismo ništa dirali u kvalitetu, količinu i nutritivnu vrijednost hrane. Ponosni smo i sretni da smo u tome uspjeli.
Ukoliko ste u našoj ponudi uvidjeli interes ili imate još nekih pitanja, obratite nam se svojim upitima.

Za naše konzumente sastavljamo jelovnike prema programu zdravstvene zaštite i pravilne prehrane, koji točno propisuje nutritivne i sve druge vrijednosti obroka, a vezane za određene skupine korisnika naše prehrane kao što su: Vrtići, osnovne i srednje škole, vele učilišta, športske  ustanove, korporativna prehrana i prehrana za starije osobe, kao i sve ostale potrebe za prehranom.

Zahvaljujemo se na vremenu koje ste proveli na našim stranicama i nadamo se da trud i vrijeme nisu bili uzalud.
 
Vaša pripremnica obroka eko-prihvatljive zdrave hrane “Dobra kuhinja”
 
Ako nam želite poslati upit za narudžbu hrane, molimo kliknite ovdje.
HrvatskiEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol