28. studenoga 2017.

Specijalizirana prehrana

Među prvima smo, ako ne i prva, privatna catering tvrtka, odnosno pripremnica obroka zdrave i nutritivno uravnotežene prehrane, koja
je vrlo ozbiljno shvatila potrebu za specifičnom prehranom.
30 godišnja tradicija i iskustvo pripremom zdravih obroka, smatramo vrijednom kvalifikacijom na tržištu.

      Poznato je kako pravilna prehrana ima velik značaj kod osoba sa specifičnim nutritivnim i zdravstvenim potrebama ( alergije i intolerancije na hranu).
O tome postoji veliki broj znanstvenih i drugih ekspertiza i analiza , edukacija, simpozija i slično. 

U svijetu, pa tako i kod nas čini se sve na znanstvenoj bazi  da se poboljša prehrana kod osoba sa posebnim  potrebama vezane za određene tegobe tog tipa.
 Svi dostupni podaci koji se temelje na suvremenoj znanosti o prehrani naglašavaju važnost uravnotežene i hranjive prehrane te raznovrsnih obroka pri očuvanju zdravlja i poboljšanja stanja uz određene liječničke tretmane i propisane terapije kod takvih osoba.

     Ne samo da zdrava prehrana potencijalno utječe na raspoloženje, već
ona utječe i na njihovo zdravlje te time i na konačan rezultata poboljšanja uvjeta života svake pojedine osobe, pa tako i samog društva kojeg su oni neizostavni dio. 
Naša se ekspertiza razlikuje u iskustvu pripreme specijalizirane prehrane za naše ugovorne institucije i tvrtke, kao što su osobe sa specifičnim nutritivnim i zdravstvenim potrebama (dijabetičari, osobe s alergijama i intolerancijama na hranu) u tome što uzima u obzir sve elemente koji čine naš svakodnevni život.
Takvih elemenata ima dosta, ali samo tri su vrlo bitna i na njih smo fokusirani bez ograničenja.
Nabrojit ćemo samo neke od njih.
-sigurno stanje organizma i njegove potrebe
-mogućnost ponude hrane osobama koje nemaju uvjeta za samo pripremu hrane.
-Pihvatljiva cijena koštanja u odnosu na ekonomsku situaciju  kod nas.

   Nakon višegodišnjeg rada na jelovnicima i vođeni željom ponuditi odgovarajuće punovrijedne ,ali i vrlo ukusne obroke po prihvatljivim cijenama, a da nismo ni u kojem segmentu prehrane umanjili bilo koju
od vrijednosti  obroka.
Pri osmišljavanju naših obroka konzultiramo se s vrhunskim stručnjacima na području sigurnosti hrane i nutricionizma sukladno načelima struke. Kontrolom praćenja kvalitete proizvodnje hrane od strane Ministarstva  zdravlja Republike Hrvatske i Zavoda za javno zdravstvo Andrija Štampar našim korisnicima svakodnevno omogućujemo sigurnu i kvalitetnu hranu.

Zahvaljujući profesionalnom pristupu i kontinuiranoj edukaciji našeg kuharskog osoblja, kao i izrazitim naglaskom na kontrolu kvalitete namirnica u nabavi postigli smo obroke visoke gastronomske i nutritivne vrijednosti uz tržišno prikladne cijene. Pažljivo pristupamo planiranju naših obroka i hrani u cjelini, a uz to osluškujemo i uvažavamo potrebe i želje naših korisnika, ukoliko su one sukladne gore navedenom .
Postigli smo ugled kao profesionalna kuhinja zdravih i kvalitetnih obroka.
Pritom njegujemo pristup korištenja starih receptura u kombinaciji s novim tehnologijama, uz stručan nadzor izvođenja pripreme jela.
Takvim pristupom održali smo visoke standarde kvalitete naših obroka. Želja nam je da se osvjedočite u kvalitetu naših obroka i postanete zadovoljni korisnici naših usluga i pozivamo Vas da pogledate referentnu
listu na našim web stranicama: www.dobrakuhinja.hr
U slučaju dodatnih pitanja, stojimo Vam na raspolaganju na tel: 099/842 92 17 ili 01/6586-963 ili na e-mail . dobrakuhinja@dobrakuhinja.hr
Iskreno se nadamo da ćete se pridružiti velikoj obitelji naših zadovoljnih korisnika prehrane koja stalno raste i sa kojom smo ponosni.
Mi cijenimo i poštujemo svako ukazano povjerenje i brižno njegujemo isti na način da se stalno usavršavamo u struci, a da ujedno njegujemo i stare dobre okuse  jela koje nam one pružaju i sigurnost u zdravstvenu ispravnost hrane koju pripremamo.

Postupak za sklapanje Ugovora o poslovnoj suradnji je slijedeći:
–  Javite se nama telefonom ili ,bolje, elektronskom poštom, sa jednim općim upitom.
–  Upit treba sadržavati broj korisnika i vrstu usluge prehrane, te  način distribucije hrane ( u termo posudama za hranu sa Vašom podjelom u Vašem prostoru za podjelu hrane ili pakiranu u nepovratnu catering ambalažu).
–  Adresu odnosno sjedište poslovne jedinice gdje bi se hrana trebala dostavljati.
–  Ime i prezime odgovorne osobe te broj telefona i naziv elektronske pošte na koju šaljemo ponudu.
– Ukoliko Vam je naša ponuda prihvatljiva onda slijedi daljnji postupak, a koji je opet vezan za niže navedeno.
Sve gore navedeno potrebno je napraviti kako bi ev. buduća poslovna suradnja tekla onako kako to treba biti i prema Zakonskim propisima, tako i našom  dobrom praksom, kao uvjeti koji su vrlo bitni za dobru poslovnu suradnju.

Kako smo tijekom rada stekli ,sada već dugogodišnje poslovne partnere, pa možemo slobodno reći i prijatelje, još smo više uvjereni da se naš pošten odnos prema našem partneru i vrlo profesionalan pristup svojoj struci, steći još čvrstih poslovnih dugotrajnih veza na obostranu korist i zadovoljstvo.
Pogled na našu referentnu listu govori dosta toga o nama, a i oni, ako ih pitate, isto tako.
Očekujemo Vaše upite za poslovnom suradnjom i vjerujemo da, ako nam pružite priliku za istom, brzo ćemo Vas uvjeriti kako se sa nama isplati poslovati.

Unaprijed zahvaljujemo na vremenu i pažnji posvećenoj našim stranicama i srdačno Vas pozdravljamo.

Pripremnica obroka zdrave hrane  “Dobra Kuhinja”