28. studenoga 2017.

Specijalizirana prehrana

Specijalizirana prehrana ili prehrana sa posebnim režimom i vrstom prehrane također je dio posla Našeg pogona pripremnice obroka koji je i za takve obroke izvršio je sve potrebne radnje vezane za donesene propise iz tog dijela osposobljeni smo za rad po njima. Implementiran je HACCP sustav (praćenje i kontrola kritičnih točaka u proizvodnje i pripreme hrane, pa je i naša kontrola kvalitete i slijednosti sastavnica koje koristimo u proizvodnji i pripremi hrane vrlo dobro kontrolirana i sa smišljenim,stručno napravaljenim menijima, dosegnula vrlo visoke standarde na tom polju.
U tijeku su radnje i pripreme tvrtke za dobivanje certifikata ISO 9001, bez kojeg se u sklopu Europske unije, također neće moći više konkurirati na tržištu. Ekipirali smo se sa novim mladim kadrovima i ostavili dobre stare iskusne majstore kuhinje. Sa tako sastavljenom ekipom, gdje je dobar spoj mladosti i novih ideja sa iskustvom i velikim znanjem na polju pripreme hrane, smatramo se potpuno doraslim za postavljene zadaće.
Naš stručni tim sastavljen od dva vanjska suradnika, voditelja pripremnice obroka i šefa kuhinje, za svaki tjedan sastavlja novi jelovnik. On se bazira isključivo na trenutno najbolje i najkvalitetnije namirnice koje se mogu nabaviti
za taj period  kada se pripremaju jela.
Jelovnike također sastavljamo prema programu zdravstvene zaštite i pravilne prehrane, koji točno propisuje nutritivne i sve druge vrijednosti obroka, kao i sve ostale parametre vezane za prehranu određenog tipa konzumenata za koje mi pripremamo hranu.

CJENIK obroka uspjeli smo prilagoditi vremenu u kojem živimo, a da nismo ništa dirali u kvalitetu, količinu i nutritivnu vrijednost hrane. Ponosni smo i sretni da smo u tome uspjeli.
Ukoliko ste u našoj ponudi uvidjeli interes, ili imate još nekih pitanja, obratite nam se svojim upitima, bit će nam čast i zadovoljstvo biti Vama na usluzi.

UGOVARANJE  I SKLAPANJE UGOVORA ZA VAŠU USTANOVU
Postupak za sklapanje Ugovora o poslovnoj suradnji je slijedeći:
–  Javite se nama telefonom ili ,bolje, elektronskom poštom, sa jednim općim upitom.
–  Upit treba sadržavati broj korisnika i vrstu usluge prehrane, te  način distribucije hrane ( u termo posudama za hranu sa Vašom podjelom u Vašem prostoru za podjelu hrane ili pakiranu u nepovratnu catering ambalažu).
–  Adresu odnosno sjedište poslovne jedinice gdje bi se hrana trebala dostavljati.
–  Ime i prezime odgovorne osobe te broj telefona i naziv elektronske pošte na koju šaljemo ponudu.
– Ukoliko Vam je naša ponuda prihvatljiva onda slijedi daljnji postupak, a koji je opet vezan za niže navedeno.
Sve gore navedeno potrebno je napraviti kako bi ev. buduća poslovna suradnja tekla onako kako to treba biti i prema Zakonskim propisima, tako i našom  dobrom praksom, kao uvjeti koji su vrlo bitni za dobru poslovnu suradnju.

Kako smo tijekom rada stekli ,sada već dugogodišnje poslovne partnere, pa možemo slobodno reći i prijatelje, još smo više uvjereni da se naš pošten odnos prema našem partneru i vrlo profesionalan pristup svojoj struci, steći još čvrstih poslovnih dugotrajnih veza na obostranu korist i zadovoljstvo.
Pogled na našu referentnu listu govori dosta toga o nama, a i oni, ako ih pitate, isto tako.
Očekujemo Vaše upite za poslovnom suradnjom i vjerujemo da, ako nam pružite priliku za istom, brzo ćemo Vas uvjeriti kako se sa nama isplati poslovati.

Unaprijed zahvaljujemo na vremenu i pažnji posvećenoj našim stranicama i srdačno Vas pozdravljamo.

Pripremnica obroka zdrave hrane  “Dobra Kuhinja”

HrvatskiEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol