Među prvima smo ako ne i prva privatna tvrtka, pripremnica obroka zdrave, nutritivno uravnotežene prehrane, koja je vrlo ozbiljno shvatila potrebu za specifičnom prehranom djece u predškolskoj dobi.
Trideset godina tradicije i iskustva bavljenja cateringom i pripremom zdravih obroka smatramo vrijednom kvalifikacijom na tržištu. Poznato je kako pravilna prehrana ima velik značaj u fizičkom i mentalnom razvoju.
Svi dostupni podaci koji se temelje na suvremenoj znanosti o prehrani naglašavaju važnost uravnotežene i hranjive prehrane te raznovrsnih obroka pri očuvanju zdravlja naročite djece.
Ne samo da zdrava prehrana potencijalno utječe na raspoloženje, već ona utječe i na njihovo zdravlje te time i na konačan uspjeh svakog djeteta, pa onda i samog društva kojeg su djeca neizostavni i najznačajniji dio.
Naša se ekspertiza razlikuje od ostalih po tome što se temelji na našem dugom iskustvu pripreme hrane za naše mališane, a težište nam je ne samo na zadovoljavanju njihovih potreba za pravilnom prehranom, već i zadovoljstvo u konzumaciji zdrave, i njima ukusne hrane.
Također iz toga proizlazi da nutritivno vrijedan obrok za djecu mora prvenstveno imati četiri obilježja, a to su:
- Izgledom i mirisom mora privući dijete da poželi konzumirati ga.
2. Mora biti ukusan i u djetetu stvoriti ugodu za konzumiranjem tog jela
3. Na jelovniku se ne smije ponoviti više od dva puta u mjesecu
4. Svojom cijenom mora odgovarati današnjoj ekonomskoj situaciji a da se na dira njegova nutritivna vrijednost
Nakon višegodišnjeg rada na jelovnicima i vođeni željom ponuditi djeci nutritivno punovrijedne, ali i vrlo ukusne obroke po prikladnim cijenama,
a da nismo ni u kojem segmentu prehrane umanjili bilo koju od
vrijednosti prehrane, poštovali smo gore navedene parametre.
Pri osmišljavanju naših obroka konzultiramo se s vrhunskim stručnjacima na području sigurnosti hrane i nutricionizma sukladno načelima struke. Kontrolom praćenja kvalitete proizvodnje hrane od strane Ministarstva zdravlja Republike Hrvatske i Zavoda za javno zdravstvo Andrija Štampar,
i samokontrolom proizašlog iz HACCP kontrole, našim korisnicima svakodnevno omogućujemo sigurnu i kvalitetnu hranu.
Zahvaljujući profesionalnom pristupu i kontinuiranoj edukaciji našeg kuharskog osoblja, kao i izrazitim naglaskom na kontrolu kvalitete namirnica u nabavi postigli smo obroke visoke gastronomske i nutritivne vrijednosti uz tržišno prikladne cijene. Pažljivo pristupamo planiranju naših obroka i hrani u cjelini, a uz to osluškujemo i uvažavamo potrebe i želje naših korisnika, ukoliko su one sukladne gore navedenom.
Postigli smo ugled kao profesionalna kuhinja zdravih i kvalitetnih obroka. Pritom njegujemo pristup korištenja starih receptura u kombinaciji s novim tehnologijama, uz stručan nadzor izvođenja pripreme jela.
Takvim pristupom održali smo visoke standarde kvalitete naših obroka. Želja nam je da se osvjedočite u kvalitetu naših obroka i postanete zadovoljni korisnici naših usluga i pozivamo Vas da pogledate referentnu
listu na našim web stranicama: www.dobrakuhinja.hr
U slučaju dodatnih pitanja, stojimo Vam na raspolaganju na
tel: 098609432 ili 01/6586-963 ili na e-mail dobrakuhinja@dobrakuhinja.hr .
Iskreno se nadamo da ćete se pridružiti velikoj obitelji naših zadovoljnih korisnika prehrane koja stalno raste i sa kojom smo ponosni.
Mi cijenimo i poštujemo svako ukazano povjerenje i brižno njegujemo isti na način da se stalno usavršavamo u struci, a da ujedno njegujemo i stare dobre okuse jela koje nam one pružaju.
UGOVARANJE I SKLAPANJE UGOVORA ZA VAŠU USTANOVU
Postupak za sklapanje Ugovora o poslovnoj suradnji je slijedeći:
– Javite nam se upitom na mail : dobrakuhinja@dobrakuhinja.hr
- Upit treba sadržavati :
– Punu i točnu adresu na koju bi se hrana dostavljala
– Ime i prezime odgovorne sobe, te broj telefona
– Broj korisnika usluga prehrane
– Ukoliko Vam je naša ponuda prihvatljiva onda slijedi daljnji postupak, a koji je opet vezan za niže navedeno.
Prema svemu gore izrečenom u uvodu naše ponude, i pripremama za svaku pedagošku godinu, obavezni smo pripremiti dokumentaciju za praćenje i nadzor kvalitete i kvantitete hrane, prostora pripreme hrane, sredstava dostave hrane.
To sve ne možemo kvalitetno napraviti bez određenih spoznaja o broju korisnika, odnosno količini hrane koja će dnevno izlaziti iz kuhinje, što smo dužni prijaviti Ministarstvu zdravstva, gradskog odjela za skrb predškolskih i školskih ustanova u gradu Zagrebu.
Prema naputku iste ustanove, kao i HACCP-u, svaka pripremnica toplih i drugih obroka koju dostavlja krajnjim korisnicima ,dužna je izvršiti i voditi očevidnik o dnevnom izlazu prema količini i vrsti hrane, kao i Ugovorne
subjekte kojima se ista dostavlja.
Uz sve što smo gore naveli i kako se vrši priprema obroka, sa nama možete biti mirni i sigurni da su ispoštovani svi
parametri za jedan siguran, ukusan i nutritivno vrijedan obrok.
Unaprijed zahvaljujemo na vremenu i pažnji posvećenoj našim stranicama i srdačno Vas pozdravljamo.
Vaša pripremnica obroka zdrave hrane “Dobra Kuhinja”
VRTICKO-JASLICKI-JELOVNIK-42-24-