24. studenoga 2017.

Korporativna prehrana

Poznato je kako prehrana predstavlja mnogo više od trenda ili pak pukog zadovoljavanja potrebe za hranom ili energijom.

Svi dostupni podaci temeljeni na suvremenoj znanosti o prehrani naglašavaju važnost uravnotežene i hranjive prehrane te raznovrsnih obroka pri očuvanju zdravlja.

Ne samo da zdrava prehrana potencijalno utječe na zadovoljstvo zaposlenika u tvrtkama, već ona utječe i na njihovo zdravlje te samim time i na produktivnost zaposlenika, ali i tvrtke.

Naša se ekspertiza razlikuje u iskustvu pripreme specijalizirane prehrane za naše ugovorne institucije i tvrtke, kao što su osobe sa specifičnim nutritivnim i zdravstvenim potrebama (dijabetičari, osobe s alergijama i intolerancijama na hranu. 
Prva smo privatna catering tvrtka koja je vrlo ozbiljno shvatila potrebu za specifičnom prehranom. Počevši od djece u predškolskoj i školskoj dobi, do korporativne prehrane, prehrane sportaša, pa sve do prehrane starijih osoba.

Naše 30 godišnje iskustvo bavljenja cateringom i pripremom zdravih obroka smatramo vrijednom kvalifikacijom na tržištu.
Naša je želja ponuditi Vam nutritivno punovrijedne, ali i vrlo ukusne obroke po prikladnim cijenama.

Pri osmišljavanju naših obroka konzultiramo se s vrhunskim stručnjacima na području sigurnosti hrane i nutricionizma sukladno načelima struke.

Kontrolom praćenja kvalitete proizvodnje hrane od strane Ministarstva  zdravlja Republike Hrvatske i Zavoda za javno zdravstvo Andrija Štampar našim korisnicima svakodnevno omogućujemo sigurnu i kvalitetnu hranu.

Zahvaljujući profesionalnom pristupu i kontinuiranoj edukaciji našeg kuharskog osoblja, kao i izrazitim naglaskom na kontrolu kvalitete namirnica u nabavi postigli smo obroke visoke gastronomske, ali nutritivne vrijednosti uz tržišno prikladne cijene. Pažljivo pristupamo planiranju naših obroka i hrani u cjelini, a uz to osluškujemo i uvažavamo potrebe i želje naših korisnika.

Postigli smo ugled kao profesionalna kuhinja zdravih i kvalitetnih obroka. Pritom njegujemo pristup korištenja starih receptura u kombinaciji s novim tehnologijama, uz stručan nadzor izvođenja pripreme jela.

Takvim pristupom održali smo visoke standarde kvalitete naših obroka. Želja nam je da se osvjedočite u kvalitetu naših obroka i postanete zadovoljni korisnici naših usluga i pozivamo Vas da pogledate referentnu listu na našim web stranicama: www.dobrakuhinja.hr

U slučaju potreba za dodatnim pitanjima, stojimo Vam na raspolaganju na  e-mail . dobrakuhinja@dobrakuhinja.hr

Iskreno se nadamo da ćete se pridružiti našim brojnim zadovoljnim klijentima!  

Vaša pripremnica zdrave hrane DOBRA KUHINJA d.o.o.

 

 

KORPORATIVNI-JELOVNIK-od-17.06.do-21.06.2024